Kosten


Wat kost nu een beoordeling (expertise)  uitgevoerd door meubelklachten.com ?

Helaas kunnen wij hierop geen eenduidig antwoord geven. Niet alle klachten zijn gelijk en daarnaast ontvangen wij opdrachten met slechts een klacht op een item, maar soms ontvangen wij ook klachten die bestaan uit een groot aantal op- en aanmerkingen op een of meerdere items.

Een klachtexpertise lijkt wellicht eenvoudig en snel geregeld. Toch komt er iets meer bij kijken dan slechts een klacht op locatie fotograferen en een rapport opstellen.

Zo zullen wij ons moeten inlezen in een dossier, doen wij research, voeren wij het gesprek dat nodig is om voldoende inzicht te verkrijgen in de klacht, doen wij de beoordeling, maken foto’s ten behoeve van een fotobijlage in het rapport, verwerken wij onze bevindingen in een uitgebreide rapportage en calculeren wij in veel gevallen het noodzakelijke herstel .  Tenslotte hebben wij soms achteraf nog contact met een jurist of collega-expert indien dat noodzakelijk wordt geacht.  

Een vakkundig uitgevoerde expertise beperkt zich dus niet slechts tot het maken van foto’s en een rapport van enkele regels. Een door ons behandelde klacht neemt in de meeste gevallen een dag in beslag. Wij leveren kwaliteit, onafhankelijkheid, snelheid, betrouwbaarheid en een vakbekwaamheid tegen zeer scherpe concurrerende tarieven. 

Vraag via onze contact-modus om een vrijblijvende offerte.